Bisce polje bb, 88000 Mostar +12 34 56 78
proizvodi
Skyroof i Smartroof Pergole

SKYROOF i SMARTROOF pergole su inovativna rješenja u dizajnu pergola, gdje je krovna konstrukcija sačinjena od aluminijskih okretnih i kliznih panela. Paneli u zatvorenom položaju stvaraju tvrdi krov koji podnosi velika opterećenja od padavina. Skyroof se odlikuje panelima koji se otvaraju rotaciono, dok Smartroof paneli mogu da se otvore i klizanjem. U otvorenom položaju panela, pergola dobija prirodnu svjetlost i zračenje preko krova.

PRIMJENA

SCP Skyroof i Smartroof su modularni modeli koji kombinovanjem jedinica mogu kreirati različite vrste prostora. Primjenjivi su kako u privatnim, tako i u javnim objektima različite namjene.

KONSTRUKCIJA

Konstrukcija pergole napravljenja je od standardizovanih profila od visokokvalitetnog aluminijuma. Boja profila se određuje prema standarnoj RAL karti i u skladu sa željama kupca. Konstrukcija ima uglađen i moderan izgled.

KROV

Aluminijski krovni paneli se odlikuju inteligentnim dizajnom koji onemogućava prodor vode ispod krova, ali i pruža zaštitu od nakupljanja čestica iz padavina. Također, paneli imaju zaštitni kanal koji će prikupiti i eliminirati zaostale kapljice od padavina.

OSTAKLJIVANJE

Pergole nakon ostakljivanja postaju zatvoreni prostor koji je funkcionalan u svim godišnjim dobima. Nudimo vam OH klizno-okretni sistem ostakljivanja sa najsavremenijim okovima bez vertikalnih prečki koji pruža maksimalan doživljaj vanjskoj prostora.

LED RASVJETA

Integrisana linearna ili tačkasta LED rasvjeta se kontrolira daljinskim upravljačem sa potenciometrom, te je obezbjeđena kontrola jačine osvjetljenja i stvaranje ambijentalnog svjetla.

KROVNI PANELI

Panel u lamelama imaju mogućnost rotacije od 120 stepeni, što korisnicima omogućava da postavljaju panele u željeni položaj. Smartroof također ima elektronsku regulaciju poptpunog otvaranja lamela klizanjem.

SCP proizvodi Vam omogućavaju da ostanete bliže prirodi i životnoj sredini