Bisce polje bb, 88000 Mostar +12 34 56 78
proizvodi
Staklene ograde

SCP staklene ograde za unutrašnju i vanjsku primjenu prate trend moderne arhitekture koja teži jednostavnom obliku i formi. Zbog upotrebe sigurnosnog stakla, strukturalne staklene ograde pružaju istovremeno sigurnost, ali i otvorenost savremenog čovjeka prema okolini i svijetu. SCP sistemi za staklene ograde nude raznovrsna rješenje za sve vrste namjena: stambene, poslovne, ugostiteljske i dr.

MATERIJALI

Panel strukturalne staklene ograde sačinjen je od sigurnosnog stakla odgovarajuće debljine i boje, dok je nosiva konstrukcija od aluminijuma. Rukohvati ili ukrasne lajsne ograde su od visokokvalitetnog anodiziranog aluminijuma u odgovarajućoj boji i izgledu.

PRIMJENA

Ograde od stakla imaju vanjsku i unutrašnju primjenu, te se zbog neutralnosti uklapaju u sve stilove gradnje i enterijera. Dragocjeni su dodatak prostorima u kojima se želi ostvariti vizuelni kontakt, kao što su terase, balkoni, trgovine, uredi i drugo.

DIZAJN

Staklene ograde se mogu raditi sa ili bez rukohvata (kvadratnih, okruglih i dr.). Izgled ograde zavisi od sistema montaže i da li je ograda montirana na pod direktno, u pod ili bočno na zidove.

SCP proizvodi Vam omogućavaju da ostanete bliže prirodi i životnoj sredini