Bisce polje bb, 88000 Mostar +12 34 56 78
Kompozitni podovi

SCP kompozitni podovi su otporni na djelovanje vode, UV zračenja i neke biološke, hemijske i mehaničke aspekte okoliša, što omogućava njihovu široku upotrebu i kod uređivanja vanjske okoline imaju prednost ispred drveta. Podna obloga djeluje i izgleda kao drvo, ali sa većom otpornošću. Površina je oblikovana tako da sprečava klizanje. I za kraj da dodamo činjenicu, koja će za nekog biti od velike važnosti: ova vrsta podne obloge ne mora se održavati (uljenjem, brušenjem ili sl.).

PRIMJENA

Kompozitni podovi prikladni su za terase, vrtove, balkone, šetališta, bazene, ograde, zimske vrtove, molove....Zbog lagane klik-klak montaže i tipske podkonstrukcije, izrada poda je brza i jednostavna.

DIZAJN

Sve daske su bez čvorova, potpuno jednake boje, oblika i dimenzije i daju uglađen izgled. Spojevi su nevidljivi, a fazonske i završne lajsne daju kompaktan izgled podu. Raznovrsnost boja u našoj ponudi će zadovoljiti sve vrste uređenja.

KVALITET

SCP kompozitni podovi ne mogu promjeniti boju ili ohabati se. Ovaj materijal ne može truliti kao drvo, niti doživjeti strukturalna oštećenja pod djejstvom termita ili gljivično propadanje.

SCP proizvodi Vam omogućavaju da ostanete bliže prirodi i životnoj sredini