Bisce polje bb, 88000 Mostar +12 34 56 78
Ostakljenja

SCP sistemi za ostakljenje predstavljaju savršeno i kvalitetno rješenje za zatvaranje balkona i terasa. Klizno-otklopni sistem obezbjeđuje potpuno otvaranje prostora jer staklene plohe nemaju vertikalne profile. Ovo je uspješno arhitektonsko rješenje koje integrira udobnost unutrašnjeg prostora sa vanjskim životnim prostorom. Sistem obezbjeđuje optimalno osvjetljenje prostora, ali istovremeno i zaštitu od vanjskih vremenskih utjecaja.

OTVARANJE

Panele je moguće postaviti u otvoreni položaj (okomito na pravac kretanja) čime se pozicija u potpunosti otvara. Rukovanje je jednostavno i lagano. Sistem se zaključava pomoću unutarnje bravice. Moguće su različite izvedbe; sa donjom i gornjom vodilicom ili samo sa gornjom vodilicom.

FUNKCIONALNOST

Aluminijski profili vrhunske kvalitete daju moderan izgled. Ova vrsta ostakljenja je miljenik dizajnera i arhitekata, jer se uklapa u sve stilove i prostore. Zbog laganih profila i nepostojanja vertikalnih nosača, ovaj sistem obezbjeđuje neometani pogled prema vani.

KVALITET

Zahvaljujući izradi od visokokvalitetnog anodiziranog aluminijuma i “premium”okova, naši proizvodi imaju izuzetnu pouzdanost i trajnost. Ostakljenje se radi od lamistal stakla ili kaljenog stakla, što obezbjeđuje sigurnu upotrebu.

UPOTREBA

Ostakljene stijenke SCP sistema daju mogućnost potpunog otvaranja prostora, što je posebno pogodno za ugostiteljske objekte, hotele i ljetnikovce.

SIGURNOST

Svi sistemi ostakljenja su jako jednostavni za rukovanje i pokretanje panela je lagano. Sa unutrašnje strane se nalaze bravice putem kojih se ostakljenje zaključava.

DEKORI

Sofisticirani dizajn naših profila i veliki izbor boja će zadovoljiti širok raspon zahtjeva. Profili se elektrostatski boje po RAl karti i želji kupca, a neki sistemi posjeduju i dekore drveta.

SCP proizvodi Vam omogućavaju da ostanete bliže prirodi i životnoj sredini