Bisce polje bb, 88000 Mostar +12 34 56 78
Pokretne Tende

SCP pokretne tende pružaju vertikalnu zaštitu od sunca. Tende se fiksiraju ili na fasade iznad otvora, ili na sisteme pergola. Pokretna tenda obezbjeđuje sjenu i direktni upad sunčevih zraka u prostor. Platno je dizajnirano po uzoru na platna jedrilica – propušta dovoljno svjetlosti da obezbjedi ugodan ambijent, istovremeno štiteći prostor od pregrijavanja pri upadu sunčevih zraka.

OTVARANJE

Pokretne tende mogu da se otvaraju vertikalno (tipa roletne) i horizontalno pod određenim uglom u odnosu na tlo. Odabir vrste tende zavisi od njene konačne funkcije. Montaža može biti na zid ili na strop.

KVALITET

Tende su izrađene od najkvalitetnijih materijala i imaju inovativan dizajn. Kaseta tende sadrži četku za cišćenje platna, tako da je površina uvijek čista. Kaseta je konstruisana od nehrđajučeg čelika i aluminijuma vrhunskog kvaliteta.

DIZAJN

SCP tende imaju prepoznatljivo dvobojno kućište sa elegantnim izgledom. Boja platna se uklapa po želji kupca i prema detaljima u prostoru. Kontrola otvaranja/spuštanja može biti manuelna i elektronska.

SCP proizvodi Vam omogućavaju da ostanete bliže prirodi i životnoj sredini