Bisce polje bb, 88000 Mostar +12 34 56 78
proi
Zimske Bašte

SCP Zimske bašte će vam omogućiti da napravite ekstenziju vašeg životnog prostora i povežete se sa okolinom. Lagana aluminijska konstrukcija, ostakljeni krov i zidovi daju potpunu zaštitu od vanjskih vremenskih utjecaja, dok istovremeno pružaju potpuni doživljaj vanjskog prostora i okoline. Pokretne i klizne stijenke zidova će vam omogućiti potpuno otvaranje prostora, tako da se zimska bašta može koristiti tokom svih godišnjih doba.

OTVARANJE

Krov zimske bašte je ostakljen fiksno i ne može se otvarati. Zidne plohe se mogu kreirati prema željama kupca i biti fiksne, klizne ili otklopne. Rukovanje je jednostavno i sigurno.

PRIMJENA

Zimske bašte vam mogu obezbjediti ekonomično proširenje stambenog prostora. Pored stambenog, naše bašte imaju široku primjenu u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Ovo su savršena rješenja i za poslovne objekte, posebno one koji imaju zahtjev dnevnog osvjetljenja.

DIZAJN

Zimske bašte mogu biti samostojeće ili vezane na objekat. Konstrukcija je napravljena od kvalitetnog aluminijuma koji se može raditi u bojama po želji kupca. Izgled zimske bašte je elegantan i profinjen zahvaljujući optimiziranim nosačima.

SCP proizvodi Vam omogućavaju da ostanete bliže prirodi i životnoj sredini